NORAH'S GUEST HOUSE TANAH MERAH KELANTAN

"Miliki penginapan yang selesa mengikut bajet anda"

BLOG Norah's Guest House

Pelaburan EMAS dan PERAK FIZIKAL

Posted by norahtuah on January 10, 2013 at 12:05 AM

Alhamdulillah, pertama sekali kami memanjatkan kesyukuran ke hadrat illahi kerana dibukakan hati dan minda untuk melabur didalam pelaburan EMAS dan PERAK FIZIKAL. Dulu,  kami amat sukar untuk menerima pelaburan EMAS fizikal kerana memikirkan kos upah belian tinggi yang perlu dibayar dan kami anggap itu tidak berbaloi. Oleh itu, kami telah membuka buku akaun emas di salah sebuah bank terkemuka di Malaysia. Namun, hampir setahun kami menunggu pulangan, nampaknya tidak ada sedikit pun peningkatan. Agak lama jugak kami mencari-cari instrument pelaburan yang dapat menggantikan akaun emas tersebut. Alhamdulillah pada 23/12/2012, allah swt telah membuka jalan keluar kepada kami dengan menghadiri seminar celik emas yang ditaja oleh pihak GCP (http://www.gcp.com.my/). Banyak input yang kami dapat dari seminar tersebut dan kami mula sedar betapa pentingnya simpanan emas ini. AMAT PENTING , PENTING, PENTING.....

Bermula dari situ kami bertekad untuk menutup buku akaun emas walaupun mengalami kerugian. Di dalam hati kami berkata, "biarlah rugi sekrang dari menanggung kerugian yang lebih besar lagi". Semua wang yang kami perolehi dari penutupan akaun emas ini telah ditukarkan menjadi EMAS FIZIKAL. Dan kini, kami menjadi lebih minat dan peka dengan pelaburan emas, harga emas, kepentingan emas, dan semua yang berkaitan dengan emas.

Ini adalah sedikit pengalam kami yang ingin dikongsikan. Marilah kita sama - sama melabur di dalam EMAS dan PERAK FIZIKAL. Kepada yang ingin bertanya, sila hubungi kami/sms di nombor:

010-9313026 (Ahmad)

016-8313664 (Norah)

AHLI GCP SAH BERDAFTAR: AD4119
Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Hot-Line Norah's Guest House:

010-9313026 (Ahmad)
016-8313664 (Norah)
016-9805652 (Haron)

Lihat Norah's Guest House di Google Map (sila klik peta)

Norah's Guest House Tanah Merah satellite map

Temui kami di facebook

Senarai Tempahan

No upcoming events

Pelawat Terkini

 

 

Anda boleh add 'picBadge' ini di facebook anda